ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

1. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ
Μπορείτε να καταχωρήσετε την παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα  www.loomtoroom.gr, ανοίγοντας τη σελίδα του προϊόντος που σας ενδιαφέρει και πατώντας το κουμπί «στο καλάθι». Η φιλική προς τον χρήστη περιήγηση, θα σας βοηθήσει να επιλέξετε και να ολοκληρώσετε εύκολα και γρήγορα τις αγορές σας.  Οι παραγγελίες μπορούν είτε να σταλούν στην διεύθυνση της επιλογής σας είτε να τις παραλάβετε από την έδρα της εταιρίας στην διεύθυνση Γεννηματά 3 – Συκιές (Θεσσαλονίκη).

2. E-MAIL ή SOCIAL MEDIA
Μπορείτε να μας στείλετε τους κωδικούς που σας ενδιαφέρουν με e-mail στο info@loomtoroom.gr  ή στο Facebook & Instagram page της εταρίας Loomtoroomhomeware.  Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να καταχωρήσουμε τα στοιχεία και τις προτιμήσεις σας (τρόπο πληρωμής, τρόπο παραλαβής κ.λπ.). Το ωράριο λειτουργίας είναι: Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ.

3. ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ
Μπορείτε να μας καλέσετε στο +30 2310613000 για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε προϊόν ή να λύσουμε τυχόν απορίες σας. Το ωράριο λειτουργίας είναι: Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ.